Skogsmäklare

Inga träd växer till himlen och någon gång är det dags att överlåta ägandet. En skogsmäklare kan hjälpa till med det.

Vad är skogen värd?

Köpa skogDet är mycket att tänka på, vare sig du vill överlåta skogsfastigheten till någon i familjer eller om du vill sälja skogen på den öppna marknaden. Några av de många frågor du kan ställas inför är: Vad är skogen värd? Hur stor blir skatten? Ska gårdsstället styckas av? Kan jag behålla jakträtten?

Din viktigaste affär

Att sälja din skog är förmodligen den ekonomiskt viktigaste affär du gör. En skogsfastighetsförsäljning kräver kunskap om skog, biologi, juridik, ekonomi, skatter, marknadsföring och säljteknik. Även den mest intresserade och kunniga skogsägaren gör därför klokt i att ta hjälp av oss som professionell fastighetsmäklare i denna viktiga affär.

Som underlag vid en försäljning ska du alltid ha en färsk skogsbruksplan. Det unika med just din skog ska lyftas från i försäljningsunderlaget.

Skogsmäklaren har köparna

Genom åren har Skogsmästarna byggt upp ett register med potentiella skogsinvesterare. Förutom traditionell annonsering distribuera vi alltid information om din skogsfastighet till alla i skogsinvesterarregistret.

Innan försäljningen bör du gå igenom din skattesituation så att försäljningen blir så optimal som möjligt för dig, kontakta oss redan nu för detta.

Vi vill hjälpa dig att sälja din skog!

Kontakta oss

Sverker Forsén
sverker@skogsmastarna.se
070-649 8640

E-post: info@skogsmastarna.se
Bryggeriet, Västra Varvsgatan 3
972 36 Luleå

Beställ våra handböcker